Glibberbal dit jaar in Den Bosch

Binnen enkele weken moet duidelijk worden of er toch weer een Glibberbal in Leiden komt. Dat zegt organisator Mels Hartman van de eerste Glibberballen. De Leidse versie van Fiets ‘m er in wordt dit jaar gehouden in Den Bosch, maar keert mogelijk wel terug naar de sleutelstad.

“Een zustervereniging in Den Bosch wilde onze schans graag gebruiken, maar uiteindelijk bleek het toch handiger om daar een nieuwe schans te bouwen dan die van ons naar Den Bosch te transporteren,”zegt Hartman die over vier tot zes weken met nieuws over een nieuwe Leidse editie hoopt te komen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline