Het Glibberbal keert mogelijk terug in Leiden, maar eerst is er op 28 mei eentje in Den Bosch. Het wordt daar overigens de Jheronimus Cross genoemd.

Glibberbal dit jaar in Den Bosch

Binnen enkele weken moet duidelijk worden of er toch weer een Glibberbal in Leiden komt. Dat zegt organisator Mels Hartman van de eerste Glibberballen. De Leidse versie van Fiets ‘m er in wordt dit jaar gehouden in Den Bosch, maar keert mogelijk wel terug naar de sleutelstad.

“Een zustervereniging in Den Bosch wilde onze schans graag gebruiken, maar uiteindelijk bleek het toch handiger om daar een nieuwe schans te bouwen dan die van ons naar Den Bosch te transporteren,”zegt Hartman die over vier tot zes weken met nieuws over een nieuwe Leidse editie hoopt te komen.

Advertentie

Leiden glibberbal


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×