Eerste winkel in Catharinasteeg opent volgende week

Nog tien dagen en dat opent de eerste winkel in de nieuwste winkelstraat van Leiden: H&M. Op de hoek van de Aalmarkt en de Catharinasteeg. De H&M-vestiging heeft drie etages plus een kelderverdieping. In de ingrijpend verbouwde historische panden zijn allerlei historische details behouden gebleven. Het gebouw heeft een entree aan zowel de Aalmarkt als in de Catharinasteeg.

“Met een oppervlakte van 2.457 m² bieden we het allerbeste aan het winkelend publiek,” zegt country manager H&M Nederland Susan Krau: “Elke verdieping heeft een eigen design, maar altijd met respect voor de historische elementen. Nieuw en oud komen samen in de winkel.”

In de nieuwe winkel biedt H&M veel extra’s. Een speciaal ingerichte beauty-afdeling bijvoorbeeld, waar een complete make-upcollectie te verkrijgen is. Daarnaast zullen zowel de baby- en kidscollecties en de Divided-collecties aangeboden worden. De heren- en damescollectie met schoenen, accessoires en lingerie zorgen ervoor dat iedere klant de mogelijkheid heeft om een eigen ‘fashion statement’ te maken, zo laat het bedrijf weten.

De feestelijke opening is woensdag 7 juni om 10.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen dan een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Ook krijgen alle H&M Club members 25% korting op de Sale. Verder zijn er activiteiten als het maken van een speciale polaroidfoto en is er een nail- en make-up artist aanwezig.

H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 11 juni dubbele kortingsbonnen.

Economie Leiden Aalmarktproject


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×