(Foto: PR).

Leids darttalent naar Champions League of Darts

Het 13-jarige Leidse darttalent Andy van der Leek zal op 2 september 2017 mee doen aan het grote darttoernooi Champions League of Darts in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Van der Leek komt uit in de DBBR competitie en speelt bij team Sevengifts.nl. Hij heeft zijn ticket weten te bemachtigen door in de halve finale van de gesloten Bollenstreek te komen. Daarmee was hij de beste aspirant de dag. Ook werd het talent eerste aspirant op de ranking van de dartsbond Bollenstreek Rijnland over het seizoen 2016/2017.

In Egmond aan Zee zal Van der Leek uitkomen in de groep van de aspiranten. “Ik ga mijn best daar doen voor mezelf, maar vooral voor mijn 22 sponsors die in mij geloven. Daar ben ik ze dankbaar voor”, aldus van der Leek.

Zijn vader Vincent van der Leek, die zelf uit komt in de eredivisie, is erg onder de indruk van de ontwikkeling die zijn zoon heeft doorgemaakt. “Andy is het laatste jaar ontzettend gegroeid in het darts. Ik kan nog maar moeilijk van hem winnen”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×