Sponsorloop Lorentzschool komende jaren voor Nepalese onderwijsprojecten

De afgelopen jaren renden de leerlingen van de Lorentzschool voor de Stichting Voort in Kenia. De komende jaren is een nieuw goed doel gekozen en wordt er gelopen voor onderwijsprojecten in Nepal. De Tika Foundation uit Leiden zorgt in Nepal voor opvang en onderwijs voor kansarme kinderen.

Chris de Waard ging naar de sponsorloop en sprak met deelnemende kinderen, ouders, leerkrachten en met Désiree de Blok van de TIKA Foundation.

Hoeveel geld r bij elkaar is gelopen, wordt aan het eind van het schooljaar bekend gemaakt tijdens het slotfeest van de school, maar de ervaring van de afgelopen jaren leert dat de ruim 900 scholieren tussen de 10.000 en de 15.000 euro bijeen weten te brengen door zich door familie en vrienden te laten sponsoren. Soms voor een bedrag per rondje, maar vaker een vast bedrag.

Leiden Maatschappij Onderwijs Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×