Leids onderonsje in finale Koetshuis Cup

0

FC Boshuizen won gisteravond met 2-0 de halve finale in de Koetshuis Cup van Rijnvogels 2. Daarmee zijn de finalisten van het grootste voetbaltoernooi uit de Leidse regio bekend. Op zaterdag 17 juli zullen Lugdunum en FC Boshuizen gaan strijden om de eer op het complex van Valken’68 in Valkenburg. De finale is onderdeel van het ‘Zesde Event’ van Leidenamateurvoetbal.nl.

Met het voetbalgala sluit Leidenamateurvoetbal al zes jaar feestelijk het seizoen af. Behalve de finale van de Koethuis Cup (aftrap 17.15 uur), wordt er onder andere een wedstrijd tussen twee sterrenteams gespeeld, vindt de finale van het populaire Latje Trap plaats en worden de beste spelers van de regio bekend gemaakt. De dag wordt afgesloten met een groot feest.

Het volledige programma is te vinden op Leidenamateurvoetbal.nl.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.