(Foto's: J.P. Kranenburg).

Eerste paal nieuw clubhuis RCL de grond in

De officiële eerste paal van het nieuwe clubhuis van Leiderdorpse voetbalvereniging RCL is woensdag de grond in gegaan. Het gebouw moet in december klaar zijn.

Het nieuwe clubgebouw wordt een mulitifunctioneel complex waar ook plaats is voor Fysiotherapiepraktijk Ommedijk en voor de buitenschoolse kinderopvang van Floreokids. De nieuwe kleedkamers worden ‘state of the art’ en er komt een nieuw terras met uitzicht op de velden. Ook wordt het gebouw duurzaam ingericht met energiezuinige installaties en zonnepanelen.

De Leiderdorpse sportwethouder Olaf McDaniel reikte woensdag ook de eerste duurzaamheidslening van het jaar uit uit aan voorzitter Kees van der Burg van RCL. Daarmee kunnen de zonnepanelen en LED-verlichting worden gerealiseerd.

 

 

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×