Net als vorig jaar is dit het beste terras van Leiden volgens de Misset Horeca Terras Top 100. (Foto: PR).

Van der Valk Hotel Leiden weer beste terras van Leiden

Het terras van het Van der Valk Hotel Leiden is net als vorig jaar verkozen tot beste van de stad en van alle terrassen in de provincie Zuid-Holland legt het hotel beslag op plek 2. In de landelijke top Terras Top 100 stijgt het terras aan de Oude Rijn van plek 41 naar 28. De noteringen zijn zoals elk jaar in kaart gebracht door vakblad Misset Horeca.

Om de ongeveer 400 deelnemers aan de Terras Top 100 te bezoeken, wordt een vakjury samengesteld die de terrassen beoordelt door de ogen van een professional. “Alles is hier boven verwachting. Dit is een Van der Valk in het hogere segment. Goede service, prima prijs-kwaliteitsverhouding, gastvrijheid en goede professionele vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Kwalitatief erg goed”, zo lezen we in het juryrapport.

General Manager Frans Schohaus van het Van der Valk Hotel Leiden is in zijn nopjes met de sprong die zijn terras maakt in de top 100 lijst. “Vorig jaar plek 41 en nu klimmen we op naar een 28e plek! Het terras aan de Oude Rijn is ook echt de trots van ons bedrijf. Samen met ons enthousiaste team werken we er hard aan om onze gasten uitstekende service en kwaliteit te bieden die gelukkig ook in dit rapport naar boven komt”, aldus Schohaus.

Het enige andere Leidse terras in de Top 100 is dat van Lot en de Walvis aan de Haven.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×