(Foto's: De Leeuw Makelaardij).

De Leeuw Makelaardij op 15 in makelaars Top 100

De Leidse vestiging van De Leeuw Makelaardij staat op plek 15 van de Top 100 van Vastgoed Actueel. Trots als een Leeuw wordt directeur Wim de Leeuw daar van. “Trots en blij. We bedanken onze opdrachtgevers voor het in ons gestelde vertrouwen,” zegt de Leidenaar. Bij het kantoor in Leiden werken zes mensen. In de lijst per provincie eindigt de Leeuw op de zesde plek van Zuid-Holland.

De makelaars werden door het onafhankelijke platform voor woonmakelaars op vier punten beoordeeld. Op elk onderdeel werden punten toegekend en daar rolde vervolgens per makelaar een totaalscore uit.  In de Top 250 staat nog meer makelaars uit Leiden. Het RE/MAX Makelaarsgilde op plaats 27 en De Wekker op positie 204.

 

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×