Show- & Marchingband Kunst en Genoegen op het Wereld Muziek Concours 2017. (Foto: Daniëlle Griffioen).

Flora Band uit Rijnsburg klopt K&G op Wereld Muziek Concours

De Flora Band uit Rijnsburg heeft gisteren op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade verrassend de titel gepakt op het onderdeel mars. Ze versloegen met een recordscore van 95,25 punten de Leidse titelverdediger Kunst en Genoegen die tweede werd. Op plek drie eindigde de Trommelgroep West-Nederland. Ook al uit Leiden.

K&G kwam tot een score van 94,75. Na het optreden kreeg de Leidse Show -& Marchingband een daverend applaus van het publiek, maar de jury vond het net niet genoeg voor de overwinning. De titel blijft wel in de regio: de Rijnsburgers zijn nu vier jaar lang titeldrager. AMIGO Leiden eindigde op plek 26.

De afgelopen maanden werkte K&G ook hard om de titel op het onderdeel show weer naar Leiden te halen. Verder dan de vijfde plaats kwamen de Leidenaren daar echter niet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×