Eerste editie Drijvend Leiden op 27 augustus

2

Leiden krijgt een eigen versie van een evenement dat inmiddels in verschillende steden enorm populair is geworden: Drijvend Leiden. “Na steden als Utrecht, Breda en Rotterdam kan Leiden natuurlijk niet achter blijven, want welke stad heeft er nou écht de mooiste grachten van Nederland? LEIDEN natuurlijk!” zo jubelt organisator Koen ten Haken die eerder dit jaar ook het Kingsday Festival Jus d’Orange organiseerde op de Lammermarkt.

Bij Drijvend Leiden maak je al drijvend een route door het centrum in je opblaasboot, op je opblaaskrokodil of, volgens de organisatoren helemaal 2017, je opblaas-flamingo. Onderweg liggen barboten en muziekpodia. Na afloop is er een after-party op een nog geheime locatie in Leiden. Wel is bekend dat je de locatie binnen kunt drijven.

Drijvend Leiden is op zondag 27 augustus en start om 13.00 uur. Binnenkort volgt de informatie over zaken als kaartverkoop en optredens langs de route.

 

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

2 reacties

  1. Dick Nieboer op

    Op Google zegt men dat het op 13 augustus wordt gehouden, nu is het 27 augustus. Gaarne uw reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline