Drijvend Leiden houdt eindfeest in Huigpark

Op zondag 27 augustus drijft Leiden via de Herensingel en de Maresingel naar het Huigpark. Die dag wordt de eerste editie gehouden van Drijvend Leiden. Startpunt is bij de Haven. Via de singels drijven de deelnemers als één grote groep richting het Huigpark aan de Maresingel. “Daar kan je dansen, drinken en feesten tot het einde,” zegt organisator Koen ten Haken die zelf zijn roze flamingo al heeft opgeblazen.

Via de Facebookpagina van het evenement kan alvast inspiratie worden opgedaan.

 

 

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline