(Foto: Vrienden van het Singelpark).

Zondag rondwandeling langs Singelpark

Op zondag 13 augustus organiseren de Vrienden van het Singelpark een rondwandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Een ervaren gids vertelt onderweg over het Singelpark-project, waar de nieuwe bruggen komen en over de geschiedenis en het groen langs de route die wordt gelopen.

Na afloop vraagt de gids om een bijdrage van drie euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland. Aanmelden is noodzakelijk en kan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling start en eindigt. Aanmelden kan tot zondagochtend.

Leiden Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×