Meer rendement uit verkoopinspanningen halen. Daar draait het om bij het ondernemersspreekuur. (Foto: Maarten Huisman, Studio Nelson).

Gratis regionaal ondernemersspreekuur in Voorschoten

Vanaf deze maand kunnen ondernemers in de regio Den Haag en Leiden met hun ondernemersvragen op het gebied van marketing- en verkoop terecht in het House of Vision in Voorschoten. Volgens initiatiefnemer Franck Fielemon is er veel vraag naar professionele begeleiding op dit gebied.

Fielemon: “Nederland kent relatief veel zelfstandig professionals die niet altijd affiniteit met commercie hebben. Het regionale MKB heeft ook niet altijd eigen marketing- en verkoopspecialisten in dienst. Het gevolg hiervan is dat veel ondernemers te kampen hebben met een ondermaatse prestatie op commercieel gebied. Dat is onnodig en kan vaak op een eenvoudige manier verbeterd worden.”

Tijdens het spreekuur kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier praktijkgerichte adviezen en concrete handvatten krijgen waarmee ze verkoopprestaties van zichzelf en hun medewerkers kunnen optimaliseren.

De omzetcoaches hebben een jarenlange commerciële achtergrond en houden hun kennis van verkoop- en marketing op peil. Ondernemers kunnen terecht met basisvragen over verkoopprocessen en vaardigheden, maar ook met complexere vragen over marketing- en verkoopautomatisering. Social selling is een van de laatste grote trends op verkoopgebied en maakt het verkoopproces efficiënter en effectiever.

Het eerste consult is gratis. Daarna betalen ondernemers een vooraf afgesproken vast tarief. Ondernemers kunnen zelf een afspraak inplannen op het voor hen beste tijdstip via regionaalondernemersspreekuur.nl. Dat kan ook buiten kantooruren en op zaterdagen. Ook kunnen er telefonisch en per e-mail vragen worden gesteld.

 

Economie Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×