Taal-informatiedagen bij BplusC in Leiden

BplusC houdt op donderdag 31 augustus en zaterdag 2 september weer taalinformatiedagen voor mensen die een nieuwe taal willen leren of bijvoorbeeld een cursus Nederlands als tweede taal willen volgen. Ook voor mensen die zonder moeite brieven uit een vreemde taal willen vertalen of geïnteresseerd zijn in andere landen en culturen zijn de informatiedagen een aanrader.

Tijdens de taal-informatiedagen van BplusC kunnen de bezoekers kennismaken met docenten, hun taalniveau testen en direct inschrijven voor een cursus.

Docenten van verschillende talen zijn tijdens de twee dagen aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Ze kunnen helpen het niveau te bepalen en ook geven ze adviezen over de meest geschikte cursus.

De taal-informatiedagen vinden plaats op donderdag 31 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur (voor Nederlands, Engels, Frans, Italiaans en Spaans) en op zaterdag 2 september van 10.30 uur tot 12.30 uur (alle talen) bij BplusC aan de Nieuwstraat 4 in Leiden.

Meer informatie staat op www.BplusC.nl.

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×