Programma Open Monumenten & Osger Weekend gepresenteerd

Gisteravond is in de raadzaal van het gemeentehuis in Oegstgeest het programmaboekje voor het Open Monumenten & Osger weekend uitgereikt aan wethouder Jos Roeffen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door Rianne Meester-Broertjes van de Vereniging Oud Oegstgeest  en Lineke Hofdijk van de Stichting Osger Support.

Onder het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’ vindt op zaterdag 9 en zondag 10 september het Open Monumenten & Osger weekend plaats in Oegstgeest. Het programmaboekje is vanaf nu gratis te verkrijgen bij het Gemeentehuis, de Oegstgeester boekhandels, de bibliotheek, K&O, diverse winkeliers en tijdens het weekend op de deelnemende locaties. Het programma is ook te vinden op www.osger.nl.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline