Wethouder Roeffen kreeg het eerste exemplaar van het programmaboekje uit handen van Rianne Meester-Broertjes van de Vereniging Oud Oegstgeest  en Lineke Hofdijk van de Stichting Osger Support. (Foto: Gemeente Oegstgeest).

Programma Open Monumenten & Osger Weekend gepresenteerd

Gisteravond is in de raadzaal van het gemeentehuis in Oegstgeest het programmaboekje voor het Open Monumenten & Osger weekend uitgereikt aan wethouder Jos Roeffen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door Rianne Meester-Broertjes van de Vereniging Oud Oegstgeest  en Lineke Hofdijk van de Stichting Osger Support.

Onder het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’ vindt op zaterdag 9 en zondag 10 september het Open Monumenten & Osger weekend plaats in Oegstgeest. Het programmaboekje is vanaf nu gratis te verkrijgen bij het Gemeentehuis, de Oegstgeester boekhandels, de bibliotheek, K&O, diverse winkeliers en tijdens het weekend op de deelnemende locaties. Het programma is ook te vinden op www.osger.nl.

Maatschappij Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×