(Foto: Gemeente Zoeterwoude).

Zwemmen met honden bij zwembad Haasbroek in Zoeterwoude

Wie met zijn of haar hond het zwembad in wil duiken, kan binnenkort terecht bij zwembad Haasbroek in Zoeterwoude. Op zaterdag 9 september wordt het zwemseizoen daar afgesloten met een middagje Baas/Hond zwemmen.

Het zwembad organiseerde dat al twee keer eerder en daar zijn heel veel positieve reacties gekomen. Daarom ook dit jaar weer zo’n middag aan het einde van het zwemseizoen.

Baasjes zijn met hond welkom tussen 13.00 uur en 15.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd. Deelname is op eigen risico en de gemeente Zoeterwoude laat weten niet aansprakelijk te zijn voor eventuele schade.

Maatschappij Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×