Lege schappen bij de AH vestiging op het Kooiplein.

Albert Heijn Kooilaan steeds leger door stop op bevoorrading

Een conflict tussen Albert Heijn en franchisenemer Gerrit van Noort van de supermarkt op het Kooiplein leidt tot steeds leger wordende schappen. Albert Heijn is vorige week gestopt met de bevoorrading van de winkel en dat begint steeds duidelijker te worden. Naar verluidt zouden er betalingsachterstanden zijn, waardoor er niet meer geleverd wordt.

Met name groente, fruit en verse maaltijden zijn niet meer verkrijgbaar en ook het bier is bijna op. Brood was er vanmorgen in beperkte mate nog wel. Houdbare producten zijn er voor een deel nog wel verkrijgbaar. Of en wanneer de bevoorrading wordt hervat is niet duidelijk. Zowel het hoofdkantoor van de supermarktketen als het filiaal, geven geen commentaar.

Economie Leiden ahleeg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×