Barry Badpak komt met nieuw 3 oktoberrr numerrr

Helemaal naar de toeter! Zo heet de nieuwe single die Barry Badpak dit jaar in de aanloop naar Leidens Ontzet op 8 september uitbrengt. Hoe het nummer gaat, is deels al te horen in onderstaande teaser.

“Het is weer een lekker deuntje geworden,” vinden de heren die het nieuwe nummer de komende weken ongetwijfeld vaak ten gehoren zullen brengen op alle feestjes die er op en rond Drrrie Oktoberrr in Leiden zijn. Eén keer deden ze dat al. Als try out tijdens het Leids Eerstejaars Festival in de EL CID-week.

Op 28 oktober organiseert Barry trouwens weer een feestje in Gebr. de Nobel. Leiden Ordinair Halloween. Met op het podium onder meer Brainpower.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×