Vermist meisje uit Nijmegen meldt zich bij politie Leiden

Laila Aïssi, het inmiddels 18-jarige meisje uit Nijmegen dat samen met een 15-jarige plaatsgenote sinds 24 april werd vermist, is weer terecht. Op 9 mei werd het 15-jarige meisje al in goede gezondheid aangetroffen, nu is ook Laila in goede gezondheid terug gekeerd.

De 15-jarige meldde zich op vrijdag 5 mei telefonisch bij haar familie. Dat weekend heeft zij een verklaring bij de politie afgelegd. Laïla is nu ook terecht. Zij heeft zich gemeld bij de politie in Leiden. De politie in Nijmegen zal nog nader onderzoek doen naar de vermissing. De politie doet geen verdere mededelingen over de oorzaak van de dubbele verdwijning of over de plaats waar de meisjes tijdens hun vermissing verbleven.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×