Lorenzo en Gaston verbouwen boutiquehotel in real-life soap

De Leidse hoteleigenaren Lorenzo en Gaston gaan onder flinke tijdsdruk een grote verbouwing aan. Tijdens de uitbreiding en verbouwing van hun hotel Huys van Leyden aan de Oude Singel worden ze gevolgd door de camera’s van Leiden.TV.

De Leidse hoteleigenaren zijn een bekende verschijning in de binnenstad en komen met regelmaat op landelijke televisie. Ook in de Sleutelstad-studio zijn ze regelmatig te gast.

Lorenzo en Gaston zijn de afgelopen tijd onder andere te zien geweest in de programma’s ‘Bed and Breakfast’ van Omroep Max en een hele week bij ‘Wie doet de Afwas’ van RTL 4. Vorig jaar heeft het stel een leuk geldbedrag gewonnen bij het programma ‘House Rules’ van NET5, waarbij ze maanden lang de huizen van anderen hebben verbouwd.

Cameraman Guido Marsman en Lorenzo van Beek  bezig met de voorbereidingen van de nieuwe verbouwingssoap.

Ondertussen draaiden hun boutique hotels Huys van Leyden en Barones van Leyden gewoon door. “Waarom nu dan toch wéér zo’n gigantische verbouwing? Deze vraag wordt beantwoord in de nieuwe real-life soap ‘Lorenzo & Gaston verbouwen hun hotel’ maar een tipje van de sluier werd gisteravond al opgelicht toen het duo aanschoof bij het radioprogramma van Robbert en Michèle op Sleutelstad.

Van Begin tot Eind
Dat de twee openhartig zijn voor de camera’s weten we al langer, maar nooit eerder lieten ze zich zo dicht op de huid filmen. Lorenzo en Gaston bespreken openlijk wat er allemaal komt kijken het aankopen, verbouwen en inrichten van hun nieuwe kamers en eetzaal. De eerste aflevering begint met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Vervolgens ziet de kijker tien weken lang wat de heren allemaal moeten doen om alle ballen in de lucht te houden. Want het setje is toch wel het best te omschrijven als ‘druk’.

Vanaf 4 september publiceert Leiden.TV iedere week een aflevering van de real-life soap op hun website. Ook is het te volgen op facebook en twitter. ‘Lorenzo & Gaston verbouwen hun hotel’ is een productie van het Leidse productiehuis J2TV en wordt gemaakt door Guido Marsman, Gerlinde Vliegenthart, Joost van der Stel en Joost Berk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×