Excuses van Albert Heijn-personeel Kooilaan voor lege schappen

7

Assistent supermarktmanager Ronald van der Kaay van de Albert Heijn vestiging aan de Kooilaan heeft een videoboodschap op de Facebookpagina van het bedrijf gezet. Hij biedt namens zijn collega’s de welgemeende excuses aan voor de lege schappen in de supermarkt.

“Ik werk al bijna 25 jaar in deze mooie winkel. Wij als personeel hebben geen weet van het conflict tussen de franchisenemer en AHOLD. We kunnen alleen maar hopen dat de leveringen weer snel hervat worden,” zegt een geëmotioneerde Van der Kaay die hoopt op begrip van de klanten. Hij wijst er verder op dat niet alleen de klanten, maar ook het personeel de dupe is van de situatie. Zowel in Leiden als in Berghem waar dezelfde franchisenemer ook een filiaal heeft. Ook daar zijn de schappen leeg.

 

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

7 reacties

 1. Gerard van Hees op

  Het gegeven dat de eigenaar (franchisenemer) geen duidelijkheid verschaft, geeft te denken. Anders dan Van der Kaay heeft hij blijkbaar minder boodschap aan de klanten en het personeel.

 2. Deze meneer is assistent, hoort zijn baas dit niet te doen? Ook raar dat op straat is opgenomen. Vraag mij af of zijn baas hier van af weet. Bovendien weet ik heel zeker dat deze man vader is van maar 1 kind.

  • Hoi Anne,
   1:Deze meneer is mijn man en deze meneer wilde zelf zijn excuses aanbieden naar de klant omdat dit door niemand werd gedaan.
   2: Dit was een persoonlijk bericht en daar hoef niemand toestemming voor te geven.
   3: Ik vraag me af wie jij bent? want jij weet zeker dat hij 1 kind heeft terwijl hij er echt 2 heeft.
   4: Hoe komen de praatjes in de wereld door mensen zoals jij die het allemaal beter weten.
   5: waarom deze boodschap buiten is opgenomen komt omdat het personeel er erg mee zit en graag even willen uitwaaien
   6: als je graag iets wilt vermelden zorg er dan voor dat je je huiswerk heb gedaan.

  • Zozo Anne, ben jij even op je nummer gezet door de vrouw van de man in kwestie. (mits Anne je echte naam is)

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline