Lege schappen bij AH Kooilaan. Wanneer ze weer gevuld worden weet ook het personeel niet. Ze houden de winkel vooralsnog open. Met name houdbare producten en non-food zijn nog wel verkrijgbaar. (Foto: Chris de Waard).

Excuses van Albert Heijn-personeel Kooilaan voor lege schappen

Assistent supermarktmanager Ronald van der Kaay van de Albert Heijn vestiging aan de Kooilaan heeft een videoboodschap op de Facebookpagina van het bedrijf gezet. Hij biedt namens zijn collega’s de welgemeende excuses aan voor de lege schappen in de supermarkt.

“Ik werk al bijna 25 jaar in deze mooie winkel. Wij als personeel hebben geen weet van het conflict tussen de franchisenemer en AHOLD. We kunnen alleen maar hopen dat de leveringen weer snel hervat worden,” zegt een geëmotioneerde Van der Kaay die hoopt op begrip van de klanten. Hij wijst er verder op dat niet alleen de klanten, maar ook het personeel de dupe is van de situatie. Zowel in Leiden als in Berghem waar dezelfde franchisenemer ook een filiaal heeft. Ook daar zijn de schappen leeg.

 

Economie Leiden ahleeg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×