Inschrijven voor Vlietloop alleen nog zondagochtend bij de Vliethorst

1

De online inschrijving voor de 42e editie van de Vlietloop is inmiddels gesloten, maar meedoen kan nog wel. Voor het inschrijven voor een van de afstanden kunnen de lopers daarvoor zondagmorgen terecht in sporthal de Vliethorst aan het Burgemeester van der Haarplein in Voorschoten.

Maarten Mulder sprak in SPORT071 of Sleutelstad FM met voorzitter Robert Laan van de Vlietloop.

De start is in de Voorstraat in het centrum van Voorschoten. daarna loopt het parcours via de Krimwijk en de nieuwe Krimwijk langs de Vliet. Daarna via Korte Vliet tussen de Hoflandbrug en de Hoogkamerbrug terug voor de 10 km. Deelnemers aan de 10 Engelse Mijlen lopen ook nog een stukje door Leiden. Een rondje om het zwembad en de Leiden Road Runners Club en dan weer terug naar Voorschoten.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline