Website municipality Oegstgeest also in English

In de zomermaanden heeft de gemeente Oegstgeest de belangrijkste informatie ook in het Engels op de website te plaatsen. Wethouder Wendelien Tönjann is blij dat Oegstgeest nu over een Engelstalig gedeelte beschikt: “In Oegstgeest wonen veel mensen met een niet Nederlandse achtergrond. Vaak gaat het om expats die zich hier alleen of met hun gezin tijdelijk vestigen.”

Tönjann juicht het toe dat op de website van de gemeente Oegstgeest voortaan allerlei zaken ook makkelijk te vinden zijn voor mensen die het Nederlands niet machtig zijn. “Sommige dingen regel je bij de gemeente, voor veel andere zaken biedt het regionale expatcentre uitkomst. Ik ben blij dat we nu over een bescheiden, maar gedegen, Engelstalig gedeelte op de website beschikken.”

Maatschappij Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×