Ahold neemt AH Kooilaan over van franchisenemer

23

Supermarktketen Albert Heijn heeft de Leidse vestiging op het Kooiplein overgenomen van franchiser Gerrit van Noort. Dat meldt Omroep West. Door de overname worden de schappen weer gevuld en is de toekomst van de winkel zekergesteld.

Een woordvoerder van Albert Heijn zegt tegen West dat er afgelopen weekend overeenstemming is bereikt: “Onderdeel daarvan is dat wij de winkel aan de Kooilaan overnemen. Van Noort heeft ook een winkel in het Brabantse Berghem, deze blijft wel in handen van Van Noort.” De medewerkers kunnen bij het filiaal aan de Kooilaan blijven werken.

Over enkele maanden moet er aan de overkant van de Kooilaan een nieuwe Albert Heijn Supermarkt de deuren openen. De nieuwbouw waar deze AH XL deel van gaat uitmaken vordert gestaag.

Delen

23 reacties

  1. Eidelijk van Noord is er uit mij ouders doen ook in bergem de boodschappen niet meer meneer vanoord is wel ök maar zijn zoon is een kwal ney als merendeel van de medewerkers daar

  2. Dit was de enige juiste beslissing, nu kan meneer van Oort zich richten op zijn schuld aan Ahold… Ahold daarintegen zal zijn prijzen drastisch moeten verlagen, anders zie ik de xl ook snel over de kop vliegen…

    • Hoezo prijzen verlagen ? Als je gewoon huismerk of basis neemt ben je goedkoper uit als lidl

      • Wat een onzin, ik heb t over de prijzen in t algemeen… AH is de duurste winkel in Nederland, daar heb ik t over… Dus wil AH mee blijven doen, dan zullen ze wel moeten, anders worden ze kapot geconcurreerd…

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.