(Archieffoto: Chris de Waard).

Ahold neemt AH Kooilaan over van franchisenemer

Supermarktketen Albert Heijn heeft de Leidse vestiging op het Kooiplein overgenomen van franchiser Gerrit van Noort. Dat meldt Omroep West. Door de overname worden de schappen weer gevuld en is de toekomst van de winkel zekergesteld.

Een woordvoerder van Albert Heijn zegt tegen West dat er afgelopen weekend overeenstemming is bereikt: “Onderdeel daarvan is dat wij de winkel aan de Kooilaan overnemen. Van Noort heeft ook een winkel in het Brabantse Berghem, deze blijft wel in handen van Van Noort.”¬†De medewerkers kunnen bij het filiaal aan de Kooilaan blijven werken.

Over enkele maanden moet er aan de overkant van de Kooilaan een nieuwe Albert Heijn Supermarkt de deuren openen. De nieuwbouw waar deze AH XL deel van gaat uitmaken vordert gestaag.

Economie Leiden ahleeg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×