De kandidaten van de eerste halve finale van LEF, met hun coaches, jury voorzitter Mike Korenvaar en presentator Rudo Slappendel. (Foto: John Brussel Fotografie).

1915 Watches door naar de finale van LEF

De eerste halve finale van de starterswedstrijd LEF is gewonnen door het bedrijf 1915 Watches. De broers Johnny en Robert Spies lieten More Advice en Idris Oncology achter zich. Idris Oncology kreeg wel een wildcard van de jury en maakt nog kans op een finaleplek.

De tweede halve finale van LEF wordt dinsdag 26 september gehouden. De vraag is nu wie de tweede finalist wordt. De kandidaten zijn in3keer.nl (coach Johan van Maanen), Polariks (coach Bart Hoenen) en Vrendly (Coach Ramses Braakman). De kandidaten mogen zich presenteren aan de jury, waarna er een finalist gekozen wordt. Daarbij strijden de coaches van de nummers twee ook nog een keer tegen elkaar. Aan het einde van deze tweede halve finale zijn de drie finalisten van LEF 2017 bekend.

De avond wordt dinsdag 26 september gehouden bij AREA071, Sisalbaan 5a in Leiderdorp. De avond is gratis te bezoeken. Aanmelden kan via www.heblef.nl.

De finale vindt op 7 november plaats in de Leidse Schouwburg.

Economie Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×