Honderden mensen bij feestelijke opening Hudson’s Bay

8

Hudson’s Bay is vanmorgen officieel geopend door locoburgemeester Robert Strijk. Op de opening die gepaard ging met feestelijke muziek, confetti en het uitdelen van cadeautjes kwamen honderden mensen af. Op 12 september ging de winkel al open voor het winkelend publiek.

Reanne van Kleef sprak met wethouder Strijk van economie over het belang van het nieuwe warenhuis voor de Leidse binnenstad.

Chris de Waard peilde enkele reacties, onder meer bij twee ‘joffers’ van de 3 October Vereeniging.

Mensen die vandaag gaan shoppen bij Hudson’s Bay krijgen een extraatje: iedereen die iets koopt krijgt de optie om met een Hudson’s Bay auto naar huis te worden gebracht. Het maakt daarbij niet uit wat de aankoop is of waar de koper woont. Er is zelfs een speciale karaoke auto beschikbaar.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

8 reacties

  1. Wat een onzin. Milieuvervuilend ten top. Naar de V&D ging je toch gewoon lopend of op de fiets? deze canadezen moeten nog heel wat leren! Ik zet er sowieso geen voet binnen.

  2. Typische acties van een bedrijf dat aardig in de min zit al voordat ze dit avontuur aangingen. En de CEO komt van het grote Toy R Us, net failliet verklaard. Dat in het spoor van V&D waarin ook geld gestopt werd om er direct weer de stekker uit te halen. Wat je hier ziet zijn geen rendabele “sustainable” plannen maar investeerdershoningpotten: het moet er goed uit zien, er moet geld in omgaan en dan vloeit het weer af met verkoop of liquidata binnnen een paar jaar max. Ik geet het drie.

  3. Vanavond mijn eerste rondje door Hudson Bay gelopen. Was ook gelijk de laatste keer dat ik daar was. Die prijzen zijn voor mij veel te hoog.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline