(Foto: Reanne van Kleef).

Honderden mensen bij feestelijke opening Hudson's Bay

Hudson’s Bay is vanmorgen officieel geopend door locoburgemeester Robert Strijk. Op de opening die gepaard ging met feestelijke muziek, confetti en het uitdelen van cadeautjes kwamen honderden mensen af. Op 12 september ging de winkel al open voor het winkelend publiek.

Reanne van Kleef sprak met wethouder Strijk van economie over het belang van het nieuwe warenhuis voor de Leidse binnenstad.

Chris de Waard peilde enkele reacties, onder meer bij twee ‘joffers’ van de 3 October Vereeniging.

Mensen die vandaag gaan shoppen bij Hudson’s Bay krijgen een extraatje: iedereen die iets koopt krijgt de optie om met een Hudson’s Bay auto naar huis te worden gebracht. Het maakt daarbij niet uit wat de aankoop is of waar de koper woont. Er is zelfs een speciale karaoke auto beschikbaar.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×