Uit Juh Dakje bij 3 oktoberparty op dak parkeergarage Hoogvliet

141

Op 2 en 3 oktober kunnen zo’n 1.500 feestgangers op grote hoogte uit hun dak gaan op de muziek van bands en dj’s. Organisatiebureaus Kwik Events en Firma Bolwerk hebben de handen ineen geslagen en organiseren Dak Jûh. Op het dak van de parkeergarage van de Hoogvliet aan de Korevaarstraat.

Chris de Waard sprak gisteravond met de organisatoren  Koen ten Haken en Trudy Kwik over Dak Jûh.

Dak Jûh is een gratis evenement. Op 2 oktober begint het op 20.00 uur (tot 2.00 uur ’s nachts) en op 3 oktober van 15.00 uur tot 1.00 uur ’s nachts. Een mooie plek ook om het vuurwerk te bekijken dus.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

141 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline