(Foto: Politie Leiden).

Politie op zoek naar getuigen van moord in woning Tomatenstraat

De man die zondagavond rond 19.45 uur werd aangetroffen in een woning in de Tomatenstraat is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft het onderzoek van de politie uitgewezen. Forensische rechercheurs onderzochten gisteren de woning en de omgeving van het plaats delict. Verder hoorden rechercheurs getuigen bij een buurtonderzoek.

Na het aantreffen van het lichaam startte de politie direct een grootschalig onderzoek. daarvoor is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Dit rechercheteam doet onder leiding van een officier van justitie het verdere onderzoek.

De politie hield zondagavond twee personen aan voor mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. De twee mannen, 30 en 45 jaar uit Leiden, zitten nog vast en zitten in volledige beperking. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Het rechercheteam komt graag in contact met getuigen. wie informatie heeft die het rechercheteam kan helpen bij het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Moord Tomatenstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×