De politie zit nog met veel vragen over het moordslachtoffer. (Foto: Politie Leiden).

Zondag passantenonderzoek in moordzaak Tomatenstraat

Aanstaande zondag houdt het rechercheteam van de politie in Leiden dat zich bezighoudt met de moord op de 38-jarige Pool Tomasz Kierat een passantenonderzoek in de Tomatenstraat en omgeving. De rechercheurs willen meer te weten komen over het slachtoffer en over wat hem is overkomen. zo is nog altijd niet bekend waar het slachtoffer woonde of verbleef.

In een woning in de Tomatenstraat troffen agenten zondag 24 september rond 19.45 uur het stoffelijk overschot van Kierat aan. Onderzoek wees al snel uit dat hij door een misdrijf om het leven as gekomen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doet, onder leiding van een officier van justitie, sindsdien onderzoek.

De recherche komt graag in contact met getuigen die zondag 24 september tussen 13.45 en 19.45 uur in of rondom de woning in de Tomatenstraat 60 iets gezien of gehoord hebben. Mogelijk is hen iets opgevallen of is er aanloop geweest van (andere) mensen of zijn er opvallende voertuigen in de straat gezien. Die zondag of in de dagen daarvoor. Alle informatie is welkom.

Zondag passantenonderzoek
Omdat er nog veel vragen voor het rechercheteam zijn, vindt zondag 8 oktober een passantenonderzoek plaats in de omgeving van de Tomatenstraat. Rechercheurs zullen passanten aanspreken en flyers uitdelen met bovenstaande informatie in zowel het Nederlands als in het Pools.

Wie informatie heeft die kan helpen bij dit onderzoek kan contact opnemen met het rechercheteam via 0900-8844 of anoniem door te bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Wie liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingendienst spreekt kan bellen met 079-3458999.

112 Sleutelstad Leiden Moord Tomatenstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×