De diepste garage van Nederland moet tijdens de drukste dagen van het jaar dicht blijven. De toegang ligt midden op het kermisterrein, waardoor de garage niet bereikbaar is.

Parkeergarage Lammermarkt gesloten rond viering Leidens Ontzet

Tijdens de voorbereidingen en festiviteiten van Leidens Ontzet is parkeergarage Lammermarkt gesloten. Bezoekers die met de auto komen, kunnen onder meer terecht bij de Morspoortgarage, de Haarlemmerstraatgarage of op het parkeerterrein Haagweg.

Al voor en tijdens de bouw van de ondergrondse parkeergarage is rekening gehouden met de jaarlijkse 3-oktober-festiviteiten. Het dak van de parkeergarage is bijvoorbeeld extra sterk gemaakt om grote kermisattracties te kunnen dragen. Ook is gekeken of de parkeergarage tijdens de festiviteiten open kon blijven. Aangezien de reguliere rijroutes naar de parkeergarage zich op het kermisterrein bevinden, is dit onmogelijk.

De opbouw van 3 oktober start donderdag 28 september om 4.00 uur. Daarom is de parkeergarage vanaf middernacht (van woensdag 27 op donderdag 28 september) gesloten. Op donderdag 5 oktober kunnen parkeerders vanaf 8.00 ’s ochtends weer terecht in parkeergarage Lammermarkt.

Leiden 3 Oktober 2017


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×