Jesse Klaver reageert op regeerakkoord tijdens meetup in Leiden

0

Hoewel de meetup van GroenLinks-leider Jesse Klaver slechts één dag van te voren was aangekondigd, was Gebr. de Nobel gisteravond goed gevuld met vele honderden belangstellenden die kwamen luisteren naar het commentaar van Jesse Klaver op het deze week gesloten regeerakkoord tussen VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie.

Chris de Waard sprak na afloop van de meetup meet GroenLinks-leider Jesse Klaver.

Na een beschouwing van een half uur was er gelegenheid voor de zaal om vragen te stellen aan de GroenLinks-voorman die de avond besloot met de oproep om gevolg te geven aan de oproep die de linkse oppositiepartijen GroenLinks, PvdA en SP gezamenlijk doen: Geen BTW verhoging! Via de gelijknamige website werd die oproep gisteravond al ruim 14.000 keer onderschreven.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.