VVD-raadslid Marcus Rollooss uit Oegstgeest heeft zich tegenkandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap van zijn partij. Hij gaat de politieke strijd aan met zijn collega-raadslid Sven Spaargaren die door de afdeling naar voren is geschoven. (Afbeelding uit campagne video Marcus Rolloos).

Lijsttrekkersstrijd VVD Oegstgeest losgebarsten

VVD-raadslid Seven Spaargaren is de favoriete lijsttrekker van de VVD Oegstgeest. Eerder deze week zijn de leden van de afdeling daarover geïnformeerd. Maar Spaargaren krijgt concurrentie. Zijn collega-raadslid Marcus Rolloos heeft zichzelf ook kandidaat gesteld. “Verrassend,” is Spaargarens eerste reactie op de tegenkandidatuur van Rolloos.”

Chris de Waard sprak donderdagavond met allebei de kandidaat-lijsttrekkers van de VVD Oegstgeest.

Op 30 oktober kiezen de leden van de VVD Oegstgeest tijdens een algemene ledenvergadering de lijsttrekker. Rolloos wil zich vooral sterk maken voor duurzame innovatie, opslag van lokaal opgewekte duurzame energie en hoogwaardige werkgelegenheid en kenniseconomie die daarmee gemoeid zijn,” zo laat hij weten. “Daarom ben ik een actief lid van Liberaal Groen, het grootste thematische netwerk van de VVD.”

Ook Marcus Rolloos is kandidaat-lijsttrekker voor de VVD Oegstgeest voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Oegstgeest Politiek vvdoegstgeest_lijsttrekkers


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×