Lijsttrekkersstrijd VVD Oegstgeest losgebarsten

VVD-raadslid Seven Spaargaren is de favoriete lijsttrekker van de VVD Oegstgeest. Eerder deze week zijn de leden van de afdeling daarover geïnformeerd. Maar Spaargaren krijgt concurrentie. Zijn collega-raadslid Marcus Rolloos heeft zichzelf ook kandidaat gesteld. “Verrassend,” is Spaargarens eerste reactie op de tegenkandidatuur van Rolloos.”

Chris de Waard sprak donderdagavond met allebei de kandidaat-lijsttrekkers van de VVD Oegstgeest.

Op 30 oktober kiezen de leden van de VVD Oegstgeest tijdens een algemene ledenvergadering de lijsttrekker. Rolloos wil zich vooral sterk maken voor duurzame innovatie, opslag van lokaal opgewekte duurzame energie en hoogwaardige werkgelegenheid en kenniseconomie die daarmee gemoeid zijn,” zo laat hij weten. “Daarom ben ik een actief lid van Liberaal Groen, het grootste thematische netwerk van de VVD.”

Ook Marcus Rolloos is kandidaat-lijsttrekker voor de VVD Oegstgeest voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline