Fractievoorzitter VVD Oegstgeest als derde in de race voor Lijsttrekkerschap

Na Sven Spaargaren en Marcus Rolloos heeft nu ook Nicole Zwart zich kandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap van de VVD Oegstgeest. Daarmee zijn nu drie van de vier fractieleden in de race voor die functie. Aanstaande maandag, 30 oktober, beslissen de leden van de afdeling wie het gezicht wordt de partij richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Chris de Waard sprak vanmorgen met fractievoorzitter Nicole Zwart over haar besluit om zich ook te kandideren voor het lijsttrekkerschap van de VVD Oegstgeest.

Spaargaren is de kandidaat van het bestuur van de Oegstgeester VVD-afdeling die daarmee de fractievoorzitter passeerde. Vorige week stelde raadslid Marcus Rolloos zich tegenkandidaat en nu is dus ook fractievoorzitter Zwart alsnog in de race voor het lijsttrekkerschap. Dualisme en een zelfstandig Oegstgeest zijn twee van de speerpunten die haar volgens eigen zeggen de beste kandidaat die de drie maakt. Haar verdere motivatie staat op de speciale website die ze heeft gemaakt.

Marcus Rolloos presenteert zich als kandidaat-lijsttrekker met een video op Youtube. Spaargaren voert zijn campagne richting de leden het minst zichtbaar. Waarschijnlijk had hij na zijn voordracht door het VVD-bestuur niet gerekend op concurrentie.

Oegstgeest Politiek vvdoegstgeest_lijsttrekkers


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×