Leidenamateurvoetbal overweegt regionaal toernooi voor vrouwenteams

1

Leidenamateurvoetbal.nl overweegt om een regionaal voetbaltoernooi voor vrouwenteams te organiseren. Voor het derde jaar op rij organiseert Leidenamateurvoetbal.nl nu een toernooi voor de mannenteams uit de regio, dit jaar onder de naam ‘LAV Cup’. Deze ging dinsdagavond van start. Wellicht breidt de organisatie volgend jaar uit naar een editie voor vrouwen.

Eind vorig seizoen gaf Leidenamateurvoetbal al aan open te staan voor een regionaal toernooi voor vrouwenteams. Dat is dit seizoen nog niet gelukt, maar er wordt serieus over een vrouweneditie nagedacht. Hennie Kanbier van Leidenamateurvoetbal: “We zijn nu aan het nagaan of er genoeg animo voor is. Het zou fantastisch zijn als we in seizoen 2018/2019 met een LAV Cup voor vrouwen starten.”

Reanne van Kleef sprak met Hennie Kanbier van Leidenamateurvoetbal over de LAV Cup en de plannen voor een editie voor vrouwenteams. 

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

1 reactie

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline