(Foto's: Chris de Waard).

Cirkelbus Voorschoten vierde vandaag drie mijlpalen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op Kasteel Duivenvoorde is vanmorgen een aantal bijzondere gebeurtenissen gevierd die allemaal te maken hadden met de Cirkelbus Voorschoten. Allereerst was daar An Arkema. Ze werd 25 jaar geleden als een van de eersten lid van de Cirkelbus en was daardoor vandaan de 500.000e opstapper.

Chris de Waard sprak vanmorgen op Kasteel Duivenvoorde achtereenvolgens met Ella van Noort, Marga Bunnig, burgemeester Pauline Bouvy, Cirkelbus-gebruiker An Arkema en nogmaals met Ella van Noort.

Marga Bunnig is een van de chauffeurs van de Cirkelbus, maar wel een heel bijzondere. Ze is al 25 jaar vrijwilliger bij de organisatie die tegenwoordig met zo’n 80 vrijwilligers en vier busjes zorgt voor het vervoer van ouderen in het dorp. Burgemeester Bouvy sprak haar uitgebreid toe en overhandigde haar vervolgens de ‘Parel van Voorschoten’. Als tastbaar bewijs van erkenning voor het waardevolle vrijwilligerswerk. En Bunnig is nog niet van plan om te stoppen, want de nieuwste bus, een automaat, rijdt wel erg lekker, zo vertelde ze.

Die nieuwe bus was de derde mijlpaal vandaag. Vanmorgen werd hij officieel in gebruik genomen.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×