Jort Kelder komt volgende week naar Leiden voor de finale van LEF. (Foto: PR).

Jort Kelder interviewt finalisten starterswedstrijd LEF

Jort Kelder komt op 7 november naar Leiden waar hij bij de finale van de regionale starterswedstrijd LEF de drie finalisten kritisch gaat bevragen over hun bedrijfsplannen. Aan het einde van de avond wordt ‘De starter van het jaar’ gekozen.

De strijd gaat tussen 1915 Watches, Polariks en Vrendly, ze worden bijgestaan door hun coaches Britta van Egmond, Bart Hoenen en Ramses Braakman.

De avond start met de presentaties van de drie finalisten, ze krijgen daarvoor elk precies tien minuten. Daarna is het de beurt aan de coaches die ieder in één minuut hun kandidaat extra kunnen promoten. Direct daarna is het de beurt aan Jort Kelder, hij zal de kandidaten kritisch bevragen.

Aan het einde van de avond kiest de jury de winnende starter. Deze verdient naast de titel ‘Starter van het jaar’ onder andere nog 2.500 euro, een advertentiepakket, een werkplek voor een jaar en jaarlidmaatschappen voor diverse ondernemersverenigingen. Naast deze prijs wordt er ook nog een publieksprijs uitgereikt.

Rudo Slappendel zal de LEF finale presenteren en wordt bijgestaan door Amber Brantsen (NOS Journaal), zij zal onder andere de interactie met het publiek opzoeken en de social media in de gaten houden. De finale van LEF wordt dinsdag 7 november gehouden in de Leidse Schouwburg. De avond start om 20.00 uur (inloop 19.15 uur) en de toegang is gratis. Aanmelden voor de avond kan via de website www.heblef.nl.

Economie Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×