Oude en nieuwe filmhelden op de LIFF-maandag

Films vertellen verhalen maar vaak zijn de verhalen áchter de films minstens net zo boeiend. Dat geldt zeker voor ‘On her majesty’s secret service’, de enige James Bond waarin George Lazenby agent 007 speelde.

“Apart figuur die Lazenby, daar kom je vandaag wel achter in Becoming Bond, een film die door ons publiek tot nu toe is beoordeeld met een 4,45 uit 5”, meldt de organisatie.

Dat oude en nieuwe helden prima samen gaan bewijzen Ryan Gosling en Harrison Ford in Blade Runner 2049, vandaag te zien in Science & Cinema. En natuurlijk blijf je nieuwe helden ontdekken ontdekken in de American Indie Competition.

Het complete programma: www.liff.nl/Programma/Gids

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×