Eerste uitzending Politiek071 op Sleutelstad

0

Het nieuwe radioprogramma Politiek071 beleefde gisteren de vuurdoop. Voortaan zendt Sleutelstad het programma met aandacht voor de politiek in Leiden en de buurgemeenten elke maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur uit.

Luister hier de hele uitzending terug of klik er doorheen. De muziek hebben we er alvast uitgeknipt.

In de eerste uitzending aandacht voor de lijsttrekkersstrijd binnen de VVD Oegstgeest die vorige week in het voordeel van raadslid Sven Spaargaren werd beslist, de begrotingsbehandelingen in Oegstgeest en Voorschoten, de horecabeleid rond de Nieuwe Rijn van het Leidse college en een CDA Leiden voorstel om kappers voortaan ook als detailhandel te beschouwen, zodat ze zich ook op bijvoorbeeld de Haarlemmerstraat mogen vestigen.

Tenslotte namen we in de eerste uitzending afscheid van de opgestapte wethouder Marien den Boer van het CDA Oegstgeest en hadden we een eerste kennismaking met zijn beoogd opvolger Jan Nieuwenhuis die vanavond in de raad wordt benoemd als wethouder voor een half jaar. Dat is tot de verkiezingen met een uitloop voor de nieuwe collegevorming.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.