Bedrijven en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar op Beursplein071

Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Leiden, Leiderdorp en Oegsgeest die elkaar wederzijds willen versterken, kunnen op dinsdag 14 november met elkaar in contact komen op het gemeentehuis van Oegstgeest tijdens Beursplein071 van iDoe. Het evenement is bedoeld voor alle ondernemers en initiatieven die zich maatschappelijk betrokken voelen bij de gemeente, de inwoners en non-profitorganisaties uit de regio.

Dit jaar is het thema van het evenement ‘vitaliteit’.  Vanuit dat kader wil iDoe vooral duurzame ‘matches’ tot stand brengen. Het is de bedoeling dat bedrijven en organisaties met elkaar ‘handelen met gesloten beurs’. Het gaat dus vooral om de uitwisseling van diensten, kennis, menselijke kracht, materialen, middelen en ruimtes om nieuwe projecten te realiseren. Gedurende anderhalf uur ontmoeten de geïnteresseerde partijen elkaar en worden daarbij begeleid door speciale ‘match-makers’.

Er hebben zich al genoeg maatschappelijke organisaties aangemeld. “We zijn vooral nog opzoek naar bedrijven die willen deelnemen”, aldus organisator Kirsten Zitman van iDoe. Zij benadrukt dat het belangrijk is om te weten wat je nodig hebt en wat je bieden hebt. Het evenement is vooral geschikt voor bedrijven die door contacten met maatschappelijke organisaties hun netwerk willen uitbreiden, hun werkzaamheden verbreden en vooral in contact komen met nieuwe ideeën en potentiële partners.

Reanne van Kleef sprak met Kirsten Zitman van iDoe over Beursplein071

Beursplein071 vindt dit jaar plaats in de Raadskamer van het Gemeentehuis van Oegsgeest. De inloop is vanaf 15.00 uur. Van 15.30 tot 16.30 is de ‘match-making’, gevolgd door een netwerkborrel. Deelname is gratis en aanmelden kan tot uiterlijk maandag 11 november.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×