Iedereen welkom bij Kerstreis Swetterhage

Op woensdag 13 december 2017 wordt bij Swetterhage de jaarlijkse Kerstreis gehouden. Al wandelend over  het terrein gaan de deelnemers ‘op reis’ door het verhaal van de geboorte van Jezus. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Vertrek is vanaf 17.00 uur, de laatste groepen vertrekken om 19.30 uur. Na de reis kan de kerstmarkt bezocht worden en daarna is er de mogelijkheid om even uit te rusten en op verhaal komen ‘In den Herbergh’.

Op Swetterhage in Zoeterwoude wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. De locatie is onderdeel van de Gemiva-SVG Groep die in Zuid-Holland ruim 4500 mensen ondersteunt.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×