(Foto: Wil van Elk).

Agnes Kerckhoffs dorpsmarketeer Oegstgeest

Agnes Kerckhoffs is de eerste echte dorpsmarketeer van Oegstgeest. Het bestuur van de stichting Dorpsmarketing Oegstgeest heeft de 37-jarige Kerckhoffs per 1 december aangesteld als opvolger van Marjolijn van der Jagt die de functie de afgelopen maanden als kwartiermaker vervulde.

De dorpsmarketeer heeft als belangrijkste taak het nog nadrukkelijker op de kaart zetten van Oegstgeest als aantrekkelijke gemeente om in te wonen, werken, winkelen en recreëren.

Agnes Kerckhoffs woont in Oegstgeest. Ze werkte tien jaar als stafadviseur bij het LUMC en bij de Rijksoverheid. Ze studeerde Beleid en Management in de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en voltooide recent ook nog een opleiding Hospitality Management.

De oorspronkelijk uit Nijmegen afkomstige dorpsmarketeer voelt zich een echte Oegstgeestenaar. “We wilden graag in een rustige en groene omgeving wonen met veel goede voorzieningen binnen handbereik. Daarom verhuisden we tien jaar geleden vanuit Leiden naar Oegstgeest. Dat blijkt voor ons ook de ideale omgeving om onze twee jonge kinderen te laten opgroeien.”

Kerckhoffs: “Als bewoner en vrijwilliger binnen verschillende lokale organisaties heb ik Oegstgeest leren kennen als actief, sociaal en levendig dorp. Ik voel mij vereerd, dat ik ons mooie dorp in het algemeen belang mag verkopen aan potentiele bewoners, ondernemers en bezoekers.”

 

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×