(Foto's: Reanne van Kleef).

Gidsen van Kandoor geven gratis financieel advies op Beestenmarkt

Nietsvermoedende Leidenaren liepen woensdagochtend tegen de ‘magic box’ van online platform Kandoor.nl aan. In een grote gele kist konden ze vragen stellen over hun pensioen of andere financiële kwesties. Daarmee wilde de organisatie, die mensen normaal gesproken online van gratis financieel advies voorziet, meer bekendheid krijgen en ook eens met hun klanten in aanraking komen.

Reanne van Kleef sprak op de Beestenmarkt met community manager Suzanne van Remmen van Kandoor.nl.

Het platform is inmiddels 1,5 jaar actief en bestaat uit financiële gidsen en professionals die kosteloos vragen beantwoorden. Het advies is gratis omdat de gidsen graag mensen willen helpen en zelf ook weer leren van de vragen. De vragen die uit Leiden komen gaan vaak over pensioen en daarom was de actie op de Beestenmarkt ook voornamelijk gericht op pensioenvragen.

 

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×