Passagiers duwen lijnbus in Leiden

368

Winter in Leiden leidt ook tot hilarische situaties. Zoals hier, waar passagiers en omstanders een (lijn)bus – die overigens geen dienst had – moesten duwen om glibberend en wel weg te komen bij de halte vlak voor de spoorwegovergang Herenstraat/Vrijheidslaan. Gelukkig was Juan Buis één van hen en maakte deze opname.

Delen

368 reacties

  1. Op deze pagina is goed te zien wat voor inhoudelijke “verrijking” het opgaan in Faecesbook heeft betekend voor deze website en je zou tevens kunnen concluderen dat het gemiddelde IQ van Faecesbook-gebruikers ontstellend laag is, dat het luie donders zijn of beide.

Over de auteur

Jan van der Sluis

Schraapt het liefst aan de oppervlakte in de verwachting dat daaronder iets echt leuks is te vinden. Het sociaal en cultureel domein en de thema's (burger)participatie en innovatie boeien hem het meest.

Je bent nu offline