Speciaal voor senioren die niet in staat zijn SingelSpark te lópen, organiseert Fields of Wonder twee vaartochten langs de lichtobjecten. (Foto: Fields of Wonder)

Met de Zilvervloot varen senioren lichtfestival SingelSpark

Met SingelSpark verlicht Fields of Wonder van 17 tot en met 30 december 2017 voor de derde maal de singels van Leiden. SingelSpark zorgt met een stroom van licht voor de verbinding tussen het centrum en de wijken daaromheen. Het project komt tot stand door een samenwerking tussen buurtbewoners, scholieren, kunstenaars, ondernemers, daklozen, ambtenaren, performers, zorgcentra en maatschappelijke organisaties. Fields of Wonder brengt mensen van uiteenlopende achtergronden in contact met cultuur én met elkaar. En dus is er ook aandacht voor slecht ter been zijnde senioren die ook SingelSpark willen zien.

Speciaal voor senioren die niet in staat zijn deel te nemen aan de wandeltochten worden twee feestelijke en comfortabele vaartochten langs de singels van Leiden georganiseerd. Op twaalf locaties langs het water staan verlichte kunstobjecten.

De tochten vertrekken op 21 en 28 december om 17.00 uur vanaf Huis op de Waard (Nieuwe Rijn 115). Deelnemers moeten om veiligheidsredenen wel in staat zijn in en uit de boot te stappen.

De toegang is gratis. Reserveren is verplicht via info@fieldsofwonder.nl.

Hoewel de boot overdekt is, wordt aangeraden warme kleding te dragen. De tocht zal tot ongeveer 18.30 uur duren.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×