ROEM komt Leiden opschudden in Cultuur071

Joosje Bosch en Anna van Duijn van ROEM zijn er. Twee jonge kunstenaars die de boel flink willen opschudden. Ook Jan van Swieten is er namens Openluchttheater Leidse Hout. Zomerprogrammering ook in de winter? Rijksmuseum Boerhaave was 2 jaar dicht wegens verbouwing en renovatie. Chris de Waard sprak met Dirk van Delft, directeur; Ingrid van Engelshoven, minister; nobelprijswinnaar Ben Feringa en cultuurwethouder Robert Strijk. En nog veel meer, luister maar.

En dan nog dit; op vrijdag 22 december. Want van 17.00 tot 19.00 uur presenteren Gideon Roggeveen en Han Ruigrok dan live vanuit de foyer van Theater Ins Blau de Eindejaarsuitzending 2017 van Cultuur071. Kom kijken en luisteren. Je mag al vanaf 16.00 uur binnenlopen en genieten van dj’s Plaatjes vullen gaatjes.

De eindejaarsuitzending wordt uitgezonden op zaterdag 23 december op het gebruikelijke tijdstip van 10.00 to 12.00 uur en een week later herhaald.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×