Het CDA Voorschoten ging zaterdag op pad om kerststerren uit te delen in het dorp. (Foto: PR).

CDA Voorschoten deelt weer kerststerren uit

Elk jaar gaat het CDA Voorschoten rond de kerstdagen en oud en nieuw langs bij hulpverleners, vrijwilligers en ouderen in het dorpom ze een hart onder de riem te steken. Afgelopen zaterdag bezorgden CDA-ers kerststerren bij ouderen.

Lijsttrekker René Zoetemelk signaleert dat ook in Voorschoten eenzaamheid voorkomt: “Met onze kerststerrenactie willen we laten zien dat een bezoekje, hoe kort ook, voor ouderen heel belangrijk is.” Ook collega-raadslid Esmee van Herk beaamt dat. “We waren zeer welkom en werden bij veel alleenstaanden naar binnen gevraagd voor een gesprek. Je merkte echt dat ons bezoek werd gewaardeerd.”

De CDA-ers kwamen veel bekende Voorschotenaren tegen op hun tocht langs de deuren. Opvallend is volgens CDA-raadslid Cees Bremmer hoe goed ouderen de politiek in Voorschoten volgen. “We kregen daardoor veel tips mee. Maar het belangrijkste was toch de blijheid onder de ouderen door ons bezoek.”

Maatschappij Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×