(Archieffoto: Emile van Aelst).

Kerstlunch voor eenzame ouderen bij Van der Valk hotel Leiden

Ruim een miljoen ouderen voelt zich eenzaam en velen brengen ook de kerstdagen alleen door. Samen met het Nationaal Ouderenfonds organiseert Van der Valk Hotel Leiden daarom morgen een kerstlunch om ouderen samen te brengen.

“Al meer dan tien jaar verzorgen wij samen met Bep Vijverberg van het Ouderenfonds deze lunch. Het is zo fijn om te zien dat de ouderen genieten van het eten en de muziek”, zegt Josette van Weerlee van Van der Valk hotel Leiden.

Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de stranduitjes en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×