Joris Linssen zaterdag in Leiden voor opnames Joris' Kerstboom

Zaterdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur worden er in Leiden opnames gemaakt voor het televisieprogramma Joris’ Kerstboom. Elke dag kunnen er ballen in de boom worden gehangen met een foto van een dierbare. Zaterdagmiddag tekent Linssen een aantal verhalen op van mensen die een bal in de boom hingen.

De kerstman hangt een bal in Joris’Kerstboom. Dat kan iedereen de komende dagen nog doen. Zaterdag worden bij de boom televisieopnames gemaakt met Joris Linssen.

 

Chris de Waard in gesprek met Monique IJsselsteijn over Joris’ Kerstboom.

De ballen zijn gratis af te halen bij het Huis van de Kerstman op het Hooglandse Kerstplein. Dat kan elke dag vanaf 12.00 uur. Ook de kerstman is daar aanwezig en er zijn enkele chaletjes met onder andere Gl√ľhwein.

 

Leiden winterwonderweken


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×