(Foto’s: Robin Nazarski van Terre des Hommes Leiden).

Trekking regenboogpakket Tony’s Chocolonely bij Terre des Hommes Leiden

Vanmiddag heeft wethouder Roos van Gelderen bij kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes Leiden de trekking gedaan voor de landelijke actie ‘Maak nu kans op een regenboogpakket van Tony’s Chocolonely’. De winnaar is inmiddels op de hoogte gebracht maar wil niet in de media bekend worden gemaakt.

Terre des Hommes Leiden is een van de 45 Terre des Hommes winkels in Nederland waarvan het overgrote deel van de omzet naar projecten gaat tegen kindermisbruik en kinderuitbuiting in Afrika en Azië. In de laatste vier weken konden klanten bij elke aankoop door middel van een voucher meedoen aan de trekking.

Wethouder Roos van Gelderen (Jeugd, Zorg en Welzijn) deed de trekking in het bijzijn van voorzitter Natalie Wanga, winkelcoördinator Fred Hickendorff, goederencoördinator Robin Nazarski en algemeen bestuurslid Ineke van Houwelingen.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×