(Foto: Chris de Waard).

Jeugdmodeketen Scotch & Soda tekent huurcontract voor Aalmarktschool

Scotch & Soda heeft een huurovereenkomst getekend met Green Real Estate voor een winkelruimte van circa 225 m² op de Aalmarkt 8a in Leiden. Het Nederlandse modebedrijf wil de winkel in Leiden nog dit voorjaar openen.

Scotch & Soda is als Nederlands jeugdmodebedrijf opgericht in de jaren ‘80 en vervolgens omgedoopt en opnieuw gelanceerd in 2001. Het bedrijf produceert niet alleen herenkleding, maar ook vrouwenkleding (Maison Scotch), jongenskleding (Scotch Shrunk), meisjeskleding (Scotch R’Belle), denim en urban products onder de merknaam Amsterdams Blauw en een lijn van geuren onder de naam Barfly.

Het modebedrijf heeft meer dan 150 winkels in eigendom. In Nederland exploiteert het bedrijf in zeventien steden een of meerdere Scotch & Soda-winkels. Leiden wordt de achttiende stad met een Scotch & Soda-winkel. Daarnaast worden hun producten in meer dan 8.000 andere warenhuizen en winkels over de hele wereld, en online verkocht.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×